Pravilnik o Zasebnosti

Pri ExoSpecialu je ena naših glavnih prednostnih nalog zasebnost naših obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži ExoSpecial, in kako jih uporabljamo. Če imate vprašanja, nas kontaktirajte.

Ta pravilnik o zasebnosti velja samo za naše spletne dejavnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi z informacijami, ki jih deli in/ali zbira ExoSpecial. Ta pravilnik ne velja za informacije, zbrane brez povezave ali prek drugih kanalov razen tega spletnega mesta.

Soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Informacije, ki jih zbiramo

Zelo redko od uporabnikov zahtevamo kakršne koli osebne podatke. Ko pa to storimo, vam bodo osebni podatki, za katere se zahteva, da jih posredujete, in razlogi, zakaj jih morate posredovati, jasni na mestu, ko vas prosimo, da posredujete svoje osebne podatke.

Če nas kontaktirate neposredno, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in / ali prilog, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge podatke, ki jih lahko izberete.

Kako uporabljamo vaše podatke

Informacije, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, vključno za:

  • Zagotovite, upravljajte in vzdržujte naše spletno mesto
  • Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
  • Razumevanje in analiziranje uporabe naše spletne strani
  • Razvoj novih izdelkov, storitev, funkcij in funkcionalnosti
  • Komunicirajte z vami, bodisi neposredno ali prek enega od naših partnerjev
  • Pošiljanje e-pošte, besedilnih sporočil ali fizične pošte
  • Poiščite in preprečite goljufivo ali nezakonito uporabo našega spletnega mesta
Log datoteke

ExoSpecial sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa gostiteljska podjetja in so del analitike storitev gostovanja. Podatki, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in časovni žig, napotitvene/izhodne strani in morda število klikov. Te niso povezane z nobenimi informacijami, ki bi omogočale osebno prepoznavo. Namen informacij je analiza trendov in optimizacija strani.

Piškotki in spletni svetilniki

Kot vsako drugo spletno mesto ExoSpecial uporablja "piškotke". Za uporabo piškotkov ne zahtevamo vašega soglasja. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno s preferencami obiskovalcev, in strani na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal ali obiskal. Podatki se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in/ali druge informacije.

Naši Oglaševanje Partnerji

Za monetizacijo ExoSpecial uporabljamo oglaševanje. Nekateri oglaševalci na našem spletnem mestu lahko uporabljajo piškotke in spletne svetilnike. Vsak od naših oglaševalskih partnerjev ima svoj pravilnik o zasebnosti za svoje pravilnike o uporabniških podatkih.

Pravilniki o zasebnosti oglaševalskih partnerjev

Oglasni strežniki, oglaševalska omrežja in platforme za pridruženo trženje tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih ustreznih oglasih in povezavah, ki se pojavljajo na ExoSpecial in se pošljejo neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš IP naslov. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da ExoSpecial nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Tretja stranka Zasebnost Politike

Politika zasebnosti podjetja ExoSpecial ne velja za druge oglaševalce ali spletna mesta. Zato vam svetujemo, da si za podrobnejše informacije ogledate pravilnike o zasebnosti teh spletnih mest tretjih oseb. Lahko vključuje njihove prakse in navodila o tem, kako onemogočiti nekatere možnosti.

Pravice zasebnosti CCPA (ne prodajte mojih osebnih podatkov)

V skladu s CCPA imajo kalifornijski potrošniki med drugimi pravicami pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnika, razkrije kategorije in posebne dele osebnih podatkov, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih. Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo. Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja osebne podatke potrošnika, ne prodaja osebnih podatkov potrošnika.

Če zaprosite, imamo na voljo en mesec, da vam odgovorimo. Če želite uveljaviti katero koli od teh pravic, nas kontaktirajte.

Informacije za otroke

Drugi del naše prioritete je dodajanje zaščite otrok med uporabo interneta. Starše in skrbnike spodbujamo, da opazujejo, sodelujejo in/ali spremljajo in usmerjajo njihovo spletno dejavnost. ExoSpecial zavestno ne zbira nobenih osebnih identifikacijskih podatkov od otrok, mlajših od 13 let. Če menite, da je vaš otrok posredoval tovrstne podatke na našem spletnem mestu, vas močno spodbujamo, da nas nemudoma kontaktirate in potrudili se bomo, da jih takoj odstranimo take informacije iz naše evidence.

Kontakt

Za vsa vprašanja v zvezi s to politiko ali katero koli od naših praks zasebnosti se obrnite privacy@exospecial.com kadarkoli.